Un proiect unic într-o comunitate autentică. Proiectul va fi livrat cu 30.000 mp de spații publice pentru socializare, școală privată și o promenadă pe malul apei.
SCROLL
COMUNITATEA

Proiectul Green Lake by Primavera vă așteaptă într-o comunitate deja existentă de aproape două sute de familii ce locuiesc la momentul actual în proiectul Green Lake finalizat în 2009.

Într-o amplasare unică pentru sectorul 1 al Bucureștiului, proiectul dispune de o deschidere de 225 de metri la Lacul Grivița cu alei pietonale disponibile tuturor locatarilor din complex. Fiind o comunitate închisă, drumurile și căile de acces interne ale proiectului sunt private, iar accesul în complex este monitorizat. O vedere comună în Green Lake sunt copiii de toate vârstele care se bucură de locul de joacă sau se plimbă cu bicicleta pe cei 3 km de drumuri private și de-a lungul promenadei de pe malul lacului.

ȘCOALA DIN COMPLEX

În cadrul Complexului Rezidențial Green Lake, puteți găsi școala privată King’s Oak, potrivită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 luni și 14 ani.

Programul include:

  • Creșă
  • Grădiniță
  • Școală primară
  • Școală gimnazială

Școala oferă o gamă largă de activități extracurriculare, cum ar fi:

  • Club de fotbal
  • Club de dramă
  • Club de pictură
  • Cluburi de muzică și dans
  • Școală de vară
  • Excursii

Planurile de viitor ale școlii urmăresc să includă un program de liceu, astfel încât ciclul educațional să fie complet.

VEZI SITE-UL ȘCOLII
COMUNITATEA

Ceea ce este unic la Green Lake este abordarea extrem de rară pentru această zonă a capitalei cu privire la coeficientul scăzut de construcție utilizat pe toți cei 110.000 mp de teren alocați.

Proiectul Green Lake by Primavera are o comunitate deja existentă de aproape două sute de familii care trăiesc în prezent în proiectul Green Lake finalizat în 2009.

Green Lake by Primavera va fi integrat treptat în comunitatea existentă pe măsură ce vilele vor fi livrate pentru a asigura o tranziție lină de la faza de construcție la integrarea în comunitatea existentă și managementul unitar al proiectelor.

Investiția în infrastructura proiectului este în întregime privată și s-a ridicat la peste 4 milioane de euro - căi de acces, iluminat public, rețea de apă - canalizare, stație de pompare, spații verzi, etc. Infrastructura proiectului a fost proiectată și realizată pentru a susține o capacitate mai mare de nevoile complexului rezidenţial.

ATMOSFERA CREATĂ

ÎN COMUNITATE

CONTACTEAZĂ-NE

Gasiți casa ideală a familiei dumneavoastră în inima Green Lake. Vizitează-ne și hai să o găsim împreună!

Contactează-ne

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Info