Suntem Primavera Development,
o echipă harnică și care adoră să fie provocată.
SCROLL
CINE SUNTEM

Un dezvoltator imobiliar ambițios și creativ, Primavera Development este specializat în proiecte imobiliare îndrăznețe și distincte din punct de vedere arhitectural.

Suntem activi in dezvoltarea proiectelor de birouri, rezidențiale cat si proiecte mixte pe întreg teritoriul României. Având sediul în București, dar bazându-ne atât pe expertiză locală, cât și internațională, capacitățile companiei cuprind întregul proces de dezvoltare. Primavera Development este reprezentată de o echipă motivată de experți cu calificare în domeniul construcțiilor, al dezvoltării proiectelor și al managementului.

AFLĂ MAI MULTE
CU CE NE OCUPĂM

Primavera Development poate oferi o gamă largă de servicii, acoperind întreaga sferă a lucrărilor necesare în toate fazele dezvoltării imobiliare, de la inițiativa preliminară de cumpărare a terenului până la fazele operaționale ale unui proiect.

Avem expertiză internă care se extinde la toate aspectele ciclului de viață imobiliar, fie că este vorba de identificarea și asamblarea terenurilor, planificarea urbană, finanțarea și strângerea de capital sau planificarea generală, arhitectura și proiectarea, coordonarea antreprenorilor generali și a lucrărilor de amenajare, recepția proiectelor și exploatare.

PROIECTELE

NOASTRE

AVIAȚIEI PARK

Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu nr. 58B, București

AFLĂ MAI MULTE
APARTAMENTE ZORILEANU

Str. Aviator Mircea Zorileanu nr. 85, București

AFLĂ MAI MULTE
D'OR OFFICES

Calea Dorobanți nr. 32, București

AFLĂ MAI MULTE
MUSE

Str. Menuetului nr. 2, București

AFLĂ MAI MULTE
Splay

B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 53, București

AFLĂ MAI MULTE
DEM. DOBRESCU

Str. Demetru I. Dobrescu nr. 5, București

AFLĂ MAI MULTE
MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Primavera Development este să reflecte pasiunea pentru dezvoltarea imobiliară.

Considerăm fiecare proiect întreprins ca un angajament de a îmbunătăți standardele de viață ale oamenilor și o oportunitate de a schimba orașele din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Misiunea noastră este să amestecăm toate ingredientele potrivite în proiecte de succes, în timp ce ne mândrim să onorăm moștenirea istorică a orașelor noastre pe care o integram în designul clădirilor noastre.

ARHITECTUL PROIECTULUI

Point Zero este un birou de proiectare dinamic, cu peste 15 ani de experiență pe piața din România.

Abordăm toate etapele și nișele procesului de proiectare cu entuziasm și competență, de la urbanism și studii istorice până la proiectarea detaliată.

Ne place să lucrăm în amplasamente sensibile, cu multă personalitate care ne provoacă. Încercăm să ne ferim de soluțiile comune și de căile bătute, rămânând în același timp respectuoși față de situl, istoria și mediul înconjurător.

17+
ANI DE EXPERIENȚĂ
275,000+
METRI PĂTRAȚI DE IMOBILE DEZVOLTATE
15+
PROIECTE DE SUCCES LIVRATE
CONTACTEAZĂ-NE

Gasiți casa ideală a familiei dumneavoastră în inima Green Lake. Vizitează-ne și hai să o găsim împreună!

Contactează-ne

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Info