Bucurați-vă de cele mai bune locuințe într-una dintre cele mai căutate locații din București, în inima Sectorului 1 de lângă Lacul Grivița.
SCROLL
Localizarea
Petre S. Aurelian 38, Sector 1, București

Proiectul Green Lake by Primavera are o comunitate deja existentă de aproape două sute de familii care trăiesc în prezent în proiectul Green Lake finalizat în 2009.

Situat in zona Bulevardul Sisești, Complexul Green Lake by Primavera Development se află in nordul Bucureștiului, într-o zona liniștită, pe marginea Lacului Grivița. Accesul se face din strada Petre S. Aurelian, care face legătura cu Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, care face legătura cu DN1. Din moment ce știm că locația proiectului este importantă pentru tine, poziția Green Lake oferă acces facil la diverse puncte de interes precum: supermarketuri, transport, centre comerciale, școli și zone verzi.

CENTRUL COMERCIAL BĂNEASA SHOPPING CITY

Băneasa Shopping City este localizat la o distanța de doar 4 km (11 minute cu mașina) de Green Lake, unde funcționează și Hipermarketul Carrefour și magazinele: Brico Depot, Metro Cash&Carry, Dedeman și IKEA.

KING’S OAK BRITISH
INTERNATIONAL SCHOOL

În plus, Green Lake beneficiază de existența unei grădinițe, școli primare și gimnaziale situată în complex – King’s Oak British International School.

AEROPORTUL
“HENRI COANDA”

Pentru călătorii interne sau internaționale, Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni se află la doar 12 minute cu mașina.

PARCUL
HERĂSTRĂU

Parcul Herăstrău, cel mai spectaculos și variat parc din București, este localizat la doar 6 minute cu mașina.

SPAȚII
VERZI

Nu departe de Green Lake se află și Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică, unde locuitorii se pot bucura de natură și aer liber la doar 9 minute de mers cu mașina.

MAGAZINE ÎN
APROPRIERE

În apropierea complexului se află o varietate de supermarket-uri. La doar 6 minute de mers pe jos se află Hipermarketul Kaufland Sisești, iar la 5 minute de mers cu mașina sunt localizate Mega Image Sisești si Lidl Petrom City. Nu departe, în doar 11 minute cu mașina, puteți ajunge la Mega Image Concept Store localizat pe DN1.

TRANSPORT
ÎN COMUN

Stația de autobuz care deservește proprietatea se află la doar 300 de metri, unde circulă liniile 205 și 261 care fac legătura intre Gara de Nord și Străulești și, respectiv, intre Piața Presei și Centrul Comercial Băneasa. Cea mai apropiata stație de metrou este Străulești, care este la 3.5 km distanță și unde circulă linia M4 ce unește Străulești cu Gara de Nord.

CENTRUL
MEDICAL ENAYATI

De asemenea, în doar 15 minute de mers pe jos (1.3 km) se află centrul medical Enayati, ce include servicii medicale oferite de 7 companii din domeniu.

CONTACTEAZĂ-NE

Gasiți casa ideală a familiei dumneavoastră în inima Green Lake. Vizitează-ne și hai să o găsim împreună!

Contactează-ne

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Info