Vă rugăm să selectați mai jos tipul vilei
Vila tip B

Vila de tip B este întruchiparea raportului calitate-preț. Îndeplinește toate condițiile unei case de lux combinate cu o grădină privată, 2 locuri de parcare private și tehnologie inteligentă. Acest tip de vilă este întotdeauna lipită pe ambele părți cu o vilă de tip similar sau cu o vilă de tip A și va avea o grădină lângă terasa livingului. Vine în 3 configurații diferite.

Suprafață construită:

249,44 sqm

Suprafață teren:

198 - 274 sqm

Dormitoare/Băi:

3 - 4

/

4

Locuri de parcare:

2

AFLĂ MAI MULTE
Vila tip D

Vila unică de tip D este chintesența luxului. Fiind complet izolată, este inconjurată de propria gradină privată pe toate laturile. Caracteristicile sale exclusive sunt: garaj la subsol pentru 2 mașini, spații mari de depozitare, un parter vast, un lift privat, un atrium deasupra livingului și un uimitor dormitor matrimonial de 5 stele situat la etajul 2. Această vilă este spectaculoasă.

Suprafață construită:

542 sqm

Suprafață teren:

525 - 774 sqm

Dormitoare/Băi:

4

/

4

Locuri de parcare:

2+2 underground

AFLĂ MAI MULTE
ELEMENTELE CHEIEALE PROIECTULUI

CE FACE

PROIECTUL

NOSTRU

UNIC

CE FACE PROIECTUL NOSTRU UNIC

VILELE

Cele 4 tipuri de vile individuale au suprafețe cuprinse între 240 mp și 500 mp, cu regim de înălțime P+2E și 2 locuri de parcare. În funcție de tipul de vilă, acestea pot fi înșiruite, cuplate sau izolate.

VILELE
INFRASTRUCTURA PROIECTULUI

Investiția în infrastructura proiectului, în întregime privată, s-a ridicat la peste 4 milioane de euro – căi de acces, iluminat public, rețeaua de apă-canalizare, stația de pompare, spațiile verzi, etc. – toate aparținând locuitorilor proiectului prin asociația de proprietari.

INFRASTRUCTURA PROIECTULUI
URBANISMUL

Suprafața terenului de 11 ha pe care este construit proiectul, precum și densitatea redusă a clădirilor, fac din Green Lake un proiect unic pentru București. Mai mult, proiectul are o deschidere de 225 metri la Lacul Grivița cu pasarele pietonale la dispoziția tuturor locuitorilor din complex.

URBANISMUL
TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ

Casele inteligente concepute pentru Green Lake de către Primavera Development îndeplinesc cerințele pieței și noile provocări legate de asigurarea confortului la un cost echilibrat.
Noile case vor beneficia de pompe de căldură moderne care vor funcționa cu energie electrică și care vor asigura atât încălzirea, cât și răcirea.

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ
STIL DE VIAȚĂ SUSTENABIL

Pentru a asigura cel mai mic consum de utilități, casele vor fi izolate termic la cele mai înalte standarde și vor beneficia de pregătiri de sistem care permit utilizarea inteligentă a resurselor, programare și control de la distanță. Caracteristicile standard ale vilelor includ panouri solare precum și pregătirea pentru instalarea panourilor fotovoltaice.

STIL DE VIAȚĂ SUSTENABIL

SPECIFICAȚII

TEHNICE

FUNDAȚIA

Fundația va fi realizată în sistem de grinzi continue din beton armat pe umplutură/pernă de balast compactat.

STRUCTURA DE REZISTENȚĂ

Sistemul structural este compus din cadre de beton armat, beton cu clasă superioară de rezistență și armatură BST 500.
Toate planșeele sunt realizate din beton armat, inclusiv placa terasei de peste etajul 2.

ZIDĂRIA

Pereții de închidere laterală sunt realizați din zidărie de cărămidă cu goluri verticale cu lățimea de 30 cm.

ANVELOPA

Izolația casei va fi realizată prin placare cu vată minerală de 15 cm pentru toți pereții exterior. Sistemul de finisaj al fațadelor: combinație între fațada ventilată și termosistem cu vopsitorie decorativă.

TÂMPLĂRIA DE ALUMINIU

Tâmplăria exterioară va fi realizată din aluminiu cu rupere de punte termică si geam termopan cu transmitere redusă de energie;
Fațada de la parter care duce către curtea privată va avea usă cu sistem glisant care să permită deschiderea unei suprafețe mari.

INSTALAȚIILE TERMICE

Sistemul de încălzire este realizat prin pompă de caldură aer-apă, incălzirea încăperilor efectuându-se prin sistem de pardoseală.
Răcirea încăperilor se realizează cu ventilo-convectori montați în plafonul camerelor de locuit, agentul termic fiind livrat de către pompa de căldură.

INSTALAȚIILE ELECTRICE

Distribuția electrică se va realiza prin intermediul unui tablou general și a tablourilor de etaj iar cablajul pentru iluminat si prize va fi standard Smart-Home.
Casa va fi dotată cu alarmă de efracție adresabilă prin intermediul unui Smart-Phone.

INSTALAȚIILE SANITARE

Distribuția interioară de apă rece si caldă se va realiza din țevi compozite iar pentru un confort acustic sporit, vor fi utilizate țevi fonoabsorbante.

ÎMPREJMUIREA

Fiecare vilă va avea 2 locuri de parcare amenajate in fața casei; stratul finit va fi din pavele autoblocante.
Curtea privată va fi imprejmuită cu gard cu design estetic de diferite tipuri pentru a oferi intimitate și, de asemenea, deschideri transparente.

CONTACTEAZĂ-NE

Ne-ar plăcea să avem ocazia de a vă prezenta personal proiectul nostru, insă nu ezitați să folosiți oricare dintre metodele de mai jos pentru a ne contacta.

Contactează-ne

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Info