Vă rugăm să selectați mai jos tipul vilei
Vila tip A

Let us help you find the perfect home

Vila de tip A are un parter mai mare, care permite o zonă de living vastă, o terasă primitoare la primul etaj cu vedere spre curtea din spate, cu o zonă acoperită și semnătura proiectului: spațiul de locuit grandios de la etajul 2. Mereu legată de o altă vilă de tip A sau B, este înconjurată de o curte privată generoasă pe 3 laturi. Vine în 3 configurații diferite.

Suprafață construită:

273,34 sqm

Suprafață teren:

250 - 580 sqm

Dormitoare/Băi:

4

/

4

Locuri de parcare:

2

Prețuri începând de la:

557.400 EUR + TVA

Vila tip B

Vila de tip B este întruchiparea raportului calitate-preț. Îndeplinește toate condițiile unei case de lux combinate cu o grădină privată, 2 locuri de parcare private și tehnologie inteligentă. Acest tip de vilă este întotdeauna lipită pe ambele părți cu o vilă de tip similar sau cu o vilă de tip A și va avea o grădină lângă terasa livingului. Vine în 3 configurații diferite.

Suprafață construită:

253,76 sqm

Suprafață teren:

198 - 274 sqm

Dormitoare/Băi:

3 - 4

/

4

Locuri de parcare:

2

Prețuri începând de la:

481.700 EUR + TVA

Vila tip C

Vila de tip C este o unitate distincta, ea este mereu lipită de o alta vila de tip C, fiind astfel inconjurata de o gradina privata generoasa pe 3 laturi. Având o formă pătrată, vila oferă un living amplasat lângă grădina din spate care poate fi supravegheata prin ferestrele mari rabatabile. Vila are o configurație standard, dormitorul matrimonial fiind amplasat la etajul 2.

Suprafață construită:

267,78 sqm

Suprafață teren:

268 - 389 sqm

Dormitoare/Băi:

3 - 4

/

4

Locuri de parcare:

2

Prețuri începând de la:

580.500 EUR + TVA

AFLĂ MAI MULTE
Vila tip D

Vila unică de tip D este chintesența luxului. Fiind complet izolată, este inconjurată de propria gradină privată pe toate laturile. Caracteristicile sale exclusive sunt: garaj la subsol pentru 2 mașini, spații mari de depozitare, un parter vast, un lift privat, un atrium deasupra livingului și un uimitor dormitor matrimonial de 5 stele situat la etajul 2. Această vilă este spectaculoasă.

Suprafață construită:

563,76 sqm

Suprafață teren:

525 - 774 sqm

Dormitoare/Băi:

4

/

4

Locuri de parcare:

2+2 subteran

Prețuri începând de la:

1.126.000 EUR + TVA

AFLĂ MAI MULTE
ELEMENTELE CHEIEALE PROIECTULUI

CE FACE

PROIECTUL

NOSTRU

UNIC

CE FACE PROIECTUL NOSTRU UNIC

VILELE

Cele 4 tipuri de vile individuale au suprafețe cuprinse între 240 mp și 500 mp, cu regim de înălțime P+2E și 2 locuri de parcare. În funcție de tipul de vilă, acestea pot fi înșiruite, cuplate sau izolate.

VILELE
INFRASTRUCTURA PROIECTULUI

Investiția în infrastructura proiectului, în întregime privată, s-a ridicat la peste 4 milioane de euro – căi de acces, iluminat public, rețeaua de apă-canalizare, stația de pompare, spațiile verzi, etc. – toate aparținând locuitorilor proiectului prin asociația de proprietari.

INFRASTRUCTURA PROIECTULUI
URBANISMUL

Suprafața terenului de 11 ha pe care este construit proiectul, precum și densitatea redusă a clădirilor, fac din Green Lake un proiect unic pentru București. Mai mult, proiectul are o deschidere de 225 metri la Lacul Grivița cu pasarele pietonale la dispoziția tuturor locuitorilor din complex.

URBANISMUL
TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ

Casele inteligente concepute pentru Green Lake de către Primavera Development îndeplinesc cerințele pieței și noile provocări legate de asigurarea confortului la un cost echilibrat.
Noile case vor beneficia de pompe de căldură moderne care vor funcționa cu energie electrică și care vor asigura atât încălzirea, cât și răcirea.

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ
STIL DE VIAȚĂ SUSTENABIL

Pentru a asigura cel mai mic consum de utilități, casele vor fi izolate termic la cele mai înalte standarde și vor beneficia de pregătiri de sistem care permit utilizarea inteligentă a resurselor, programare și control de la distanță. Caracteristicile standard ale vilelor includ panouri fotovoltaice care transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică.

STIL DE VIAȚĂ SUSTENABIL

SPECIFICAȚII

TEHNICE

FUNDAȚIA

Fundația va fi realizată în sistem de grinzi continue din beton armat pe umplutură/pernă de balast compactat.

STRUCTURA DE REZISTENȚĂ

Sistemul structural este compus din cadre de beton armat, beton cu clasă superioară de rezistență și armatură BST 500.
Toate planșeele sunt realizate din beton armat, inclusiv placa terasei de peste etajul 2.

ZIDĂRIA

Pereții de închidere laterală sunt realizați din zidărie de cărămidă cu goluri verticale cu lățimea de 30 cm.

ANVELOPA

Izolația casei va fi realizată prin placare cu vată minerală de 15 cm pentru toți pereții exterior. Sistemul de finisaj al fațadelor: combinație între fațada ventilată și termosistem cu vopsitorie decorativă.

TÂMPLĂRIA DE ALUMINIU

Tâmplăria exterioară va fi realizată din aluminiu cu rupere de punte termică si geam termopan cu transmitere redusă de energie;
Fațada de la parter care duce către curtea privată va avea usă cu sistem glisant care să permită deschiderea unei suprafețe mari.

INSTALAȚIILE TERMICE

Sistemul de încălzire este realizat prin pompă de caldură aer-apă, incălzirea încăperilor efectuându-se prin sistem de pardoseală.
Răcirea încăperilor se realizează cu ventilo-convectori montați în plafonul camerelor de locuit, agentul termic fiind livrat de către pompa de căldură.

INSTALAȚIILE ELECTRICE

Distribuția electrică se va realiza prin intermediul unui tablou general și a tablourilor de etaj iar cablajul pentru iluminat si prize va fi standard Smart-Home.
Casa va fi dotată cu alarmă de efracție adresabilă prin intermediul unui Smart-Phone.

INSTALAȚIILE SANITARE

Distribuția interioară de apă rece si caldă se va realiza din țevi compozite iar pentru un confort acustic sporit, vor fi utilizate țevi fonoabsorbante.

ÎMPREJMUIREA

Fiecare vilă va avea 2 locuri de parcare amenajate in fața casei; stratul finit va fi din pavele autoblocante.
Curtea privată va fi imprejmuită cu gard cu design estetic de diferite tipuri pentru a oferi intimitate și, de asemenea, deschideri transparente.

CONTACTEAZĂ-NE

Gasiți casa ideală a familiei dumneavoastră în inima Green Lake. Vizitează-ne și hai să o găsim împreună!

Contactează-ne

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Info